БСП излезе с отворено писмо за направеното от премиера Борисов сравнение

...
БСП излезе с отворено писмо за направеното от премиера Борисов сравнение
Коментари Харесай

БСП: Борисов да се извини за думите си за Левски

Българска социалистическа партия излезе с отворено писмо за направеното от премиера Борисов съпоставяне сред Васил Левски и незаконните мигранти в речта си пред Националното заседание на ГЕРБ.

Министър-председателят отговори на рецензиите на левицата за градежа на оградата по границата ни с Турция и кино лентата на Елена Йончева, който демонстрира по какъв начин мигранти прескачат оборудването. В репликата му се загатва и Апостола.

" В нашата история има събития и имена, които през всички години са олицетворявали националния ни блян и горделивост. Едно такова име е Васил Левски. Всички се кълнем в неговата фантазия за „ чиста и свята република “ и се стремим да реализираме завета му -българският народ да бъде еднакъв на другите европейски нации. Българският министър- ръководител Бойко Борисов обаче съпостави Левски с незаконните мигранти по следния метод: „ Оградата била паднала, ами преди нямаше ограда! Ама прескачали я. Той и Левски щеше да я прескочи, в случай че беше жив. “ Остро осъждаме това изявление и настояваме Бойко Борисов да се извини на народа ни ", пишат от Българска социалистическа партия.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР